PUBLICITAT

Decomissen més de 1.600 paquets de tabac de contraban

  • La Guàrdia Civil va decomissar aquest dimecres 1.680 paquets de tabac de contraban en el decurs de quatre operacions
03052012_duana
Imatge d'arxiu dels controls que es fan a la duana de la Farga de Moles.. Foto: ARXIU ANA
La Guàrdia Civil va decomissar aquest dimecres 1.680 paquets de tabac de contraban en el decurs de quatre operacions. El valor total de la mercaderia és de 6.779 euros. El primer decomís es va produir a les 13.15 hores, a la C-14, al terme municipal de Ponts. Els agents van trobar 220 paquets de tabac ros de diverses marques amagats al maleter d'un Seat Exeo conduït per F.J.C.A., de 43 anys i veí de Madrid. El valor del tabac decomissat és de 845 euros.
El segon decomís es va produir a les 13.30 hores en el mateix punt de la C-14 i pel mateix dispositiu. Els agents van trobar 210 paquets de tabac ros valorats en 1.197 euros amagats al maleter d'un Opel Zafira conduït per J.M.R.G., de 50 anys i veí de Guadalajara.

El tercer decomís es va produir a les dues del migdia al quilòmetre 2 de la carretera de Civis, quan els agents van veure una persona que portava un fardell a l'esquena i que en adonar-se de la presència policial va abandonar la càrrega i es va donar a la fuga. El fardell transportava mil paquets de tabac ros de diverses marques valorats en 3.750 euros.

Finalment, el darrer decomís es va produir a les 18.15 hores a l'interior del recinte duaner de la Farga de Moles, quan els agents van decomissar 250 paquets de tabac ros de diverses marques amagats als forats naturals d'un Volkswagen Golf conduït per T.H.S., de 30 anys i resident a França. El valor de la mercaderia és de 987 euros.

Per tot plegat es van aixecar les corresponents actes per infracció a la Llei de repressió del contraban, que juntament amb el tabac decomissat i els vehicles, han estat posats a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT