PUBLICITAT

Negocis a la barra de la disco

  • A un jove li ofereixen sexe de pagament mentre ballava a altes hores de la matinada
L. F. M. / L-G.
ANDORRA LA VELLA

Era una nit qualsevol d'un divendres qualsevol. A l'hora en que ja més d'un havia tractat de buscar la seva felicitat dins d'ampolles d'alta gradació a un dels pocs locals de moda que romanen oberts fins altes hores de la matinada. Cares conegudes a la pista de ball i gintònics a la barra, quan elles dues van aparèixer per la porta.

No feia falta pensar-s'ho dos cops. Fins i tot els més dedicats al whisky aquella nit van poder endevinar que les dues rosses de blanca pell i generosa estatura no s'havien criat al país. El seu estil, que robava mirades gràcies a les seves disfresses de pecadora i unes mirades que desfeien el gel de les copes, van captivar a més d'un, que dubtava si apropar-se o no.

Fins que en Gabriel (nom figurat per mantenir el seu anonimat) va agafar forces i es va arrencar cap allà. Amb un parell de copes en el seu haver aquella nit, i sabent de bon principi que ell no és cap sexsymbol. Més aviat és tot el contrari.

Les dues rosses, que tothom apuntava la seva possible nacionalitat a països de l'antiga Unió Soviètica, ballaven aixecant els braços i movent-se amb més ànims que la majoria i amb clara intenció per destacar. Així que quan el Gabriel va arribar al seu costat, totes dues van començar a ballar amb ell i a fer-lo partícip de la seva diversió.

Només van passar un parell de minuts o tres. Una de les noies ja es quedava a temps complert amb ell, fins que va arribar un home i, lluent somriure i sense oblidar les bones formes, li va dir unes paraules al Gabriel que el van fer tornar amb els seus amics.

No va abandonar el seu nou amor de barra i gintònic perquè l'home s'hagués identificat com el seu xicot. Sinó perquè li va demanar un preu.

Un model de prostitució que és normal a països de l'est d'Europa o de l'Asia, on noies de saldo i cantonada fan clients als clubs de moda quan l'alcohol ja fa estralls. No sembla habitual a Andorra, però, i podria tractar-se d'un fet aïllat d'un dia puntual que no s'hagi repetit mes.

Tot i la possibilitat de tractar-se d'un cas que no hagi tornat a passar, dos empresaris propers al negoci de la prostitució a la Seu d'Urgell van confirmar a aquest rotatiu que «hem sentit que hi ha algunes russes que exerceixen com a prostitutes»; un d'ells va afegir que «les russes no representen cap competència pels negocis de la Seu, perquè només estan a Andorra uns dies i després marxen».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT