PUBLICITAT

Moody's manté la qualificació de MoraBanc amb un ràting A2

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

L'agència de ràting internacional Moody's, en el seu informe publicat el passat 16 d'abril, manté la qualificació de MoraBanc amb un ràting A2 a llarg termini i una perspectiva estable. Així ho va posar de relleu ahir l'entitat bancària, que va ressaltar que aquests resultats són causats per la «bona gestió i els nivells excel·lents de solvència i liquiditat, que no s'han vist afectats pel context actual de crisi financera internacional», en un moment en què les agències de qualificació estan revisant a la baixa els ràtings dels sector financer en general.

MoraBanc manté els ràtings a llarg termini amb una qualificació A2, a curt termini P-1 i de fortalesa financera C+ i amb una perspectiva estable –la qualificació a llarg termini és equivalent a un ràting A per part de les agències Standard&Poor's o Fitch–. Amb aquestes dades, el grup bancari manté la mateixa qualificació des de l'any 2006, el que significa un «reconeixement continuat de la soliditat del grup, amb un nivell elevat de solvència». A més, des de MoraBanc es va destacar que aquesta nota és la més alta del sector bancari andorrà.

L'agència Moody's ressalta la ràtio de solvència de MoraBanc, que se situa a finals del 2011 al 29,68% augmentant quatre dècimes en relació al 2011.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT