PUBLICITAT

Andorra Telecom rebaixa fins a un 75% les tarifes per a empreses

  • El Consell de Ministres aprova les noves tarifes amb l'objectiu d''oferir un millor servei a un preu més econòmic'

02052012_som

El director de màrqueting d'Andorra Telecom, Jordi Nadal, i el ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, durant la presentació de les noves tarifes. Foto: ANA / N.M.
El Consell de Ministres d'aquest dimecres ha aprovat les noves tarifes d'Andorra Telecom per a les empreses amb l'objectiu d''oferir un millor servei a un preu més econòmic'. Els nous mòduls per a aquests clients ofereixen paquets més adaptats a les necessitats de cada empresa que permetran, segons el director de màrqueting d'Andorra Telecom, Jordi Nadal, un estalvi de fins al 75% en les trucades nacionals i d'entre el 33 i el 57% en les trucades internacionals. A més, es podran incloure els telèfons mòbils dins els paquets per a empreses, i es rebaixa també considerablement el preu del servei d'enviament de missatges d'empresa.
Andorra Telecom ha presentat aquest dimecres les noves tarifes que s'aplicaran a les empreses a partir d'aquest mateix mes de maig, i que van destinades a 'oferir un millor servei a un preu més econòmic'. El director de màrqueting, Jordi Nadal, ha indicat que després de les demandes rebudes per part dels clients ja existents, s'ha decidit adaptar l'oferta ajustant els preus a les necessitats de cada empresa i oferint noves funcionalitats. 

D'una banda, s'ofereix una nova opció dirigida a les petites i mitjanes empreses que permet tenir més d'una ubicació des d'on fer ús dels diversos serveis. Es dóna l'opció de llogar tres tipus diferents de dispositius, es flexibilitzen els costos, s'amplien les funcionalitats i es manté la simplicitat del seu ús. 

Els nous mòduls adaptats inclouen l'opció d'afegir els dispositius mòbils a les tarifes empresarials. A més, adapten els preus amb tres modalitats diferents per a les trucades a fixos nacionals, a partir de 20 euros, amb cinc modalitats diferents a mòbils nacionals a partir de 55 euros, sis modalitats a fixos internacionals a partir de 20 euros, i sis modalitats més per als mòbils internacionals a partir de 50 euros. Gràcies a aquestes noves tarifes, el director de màrqueting d'Andorra Telecom calcula que les empreses podran gaudir de fins a un 75% de descompte en les seves trucades nacionals segons la tarifa que agafin, i entre el 33% i el 57% en les trucades internacionals.

Actualment hi ha una cinquantena de clients d'empresa i ja se n'estan tramitant uns altres 50, però l'ambició de la parapública és arribar a prop d'un miler d'empreses que podrien estar interessades en aquests paquets.

D'altra banda, el servei d'enviament de missatges d'empresa, que ja fan servir més d'una trentena d'empreses, també s'abaratirà més d'un 50% per poder arribar a prop del centenar de clients. El canvi més destacat és que s'elimina la quota d'abonament mensual si no s'envien missatges, i que la tarifa mínima a partir d'un missatge enviat passa dels 60 euros als 5, tot i que abans incloïa fins a 500 missatges i ara serà fins a 166, i a partir d'aquí costaran 3 cèntims d'euro. 

Aquest servei també s'amplia de manera que mentre abans no es podia arribar a telèfons internacionals ara es podrà fer amb una quota d'alta de 20 euros i un cost per missatge de 8 cèntims. 

El ministre d'Economia, Jordi Alcobé, ha comentat que aquest és el camí que es vol seguir pel que fa a les tecnologies, ja que apunta també està relacionat amb l'obertura econòmica. Indica que si es vol atraure a noves empreses cal estar preparats per donar un bon servei, també a nivell de comunicacions. En aquest sentit hi ha coincidit Jordi Nadal, que també ha avançat que la bona rebuda dels nous forfets per a particulars els impulsa a continuar millorant-los, i que s'estudia l'opció d'arribar a oferir tarifes planes que rebaixin la velocitat en arribar al màxim establert, en comptes de canviar el tipus de tarifa a aplicar, com es fa fins ara.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT