PUBLICITAT

Tres de tres per a Tudel i Ajram en la Titan Desert

  • Vencen també en la tercera jornada i tenen la segona parella a 4min 30s
EL PERIÒDIC
TOURZA

Periodic
Pinto (esquerra) seguit per Heras, ahir en l'arribada a Tourza. Foto: MILENIO TINTAN DESERTS BY GAES

Ariadna Tudel i el català Josef Ajram es van tornar a imposar ahir en la tercera jornada de la Milenio Titan Desert by Gaes 2012 i amb un ple de triomfs per etapes comanden la classificació de parelles mixtes amb un avantatge de 4min 30s dels màxims perseguidors. L'autoritat amb la que manen cada dia fa pensar en què Tudel guanyarà per segona vegada el Dakar de la BTT després de ser campiona en la categoria femenina fa un parell d'anys. Ahir, en l'etapa més llarga –137 quilòmetres entre Rissani i Tourza–, va tornar a demostrar-ho.

Pel que fa a la classificació general individual la lluita entre l'estrella que ha de confirmar l'assistència a la Volta als Ports, Roberto Heras, i el portuguès Lluís Leao Pinto, el qual manté el maillot de líder amb només un segon de distància respecte del tres vegades campió de la Vuelta a Espanya.

El fair-play va regnar en la jornada d'ahir, ja que Heras va trencar un pedal a mitja carera i el seu màxim rival pel títol, que tenia l'oportunitat d'escapar-se i va preferir no atacar: «No em semblava bé forçar la marxa per aprofitar un problema tècnic d'Heras. Mai li faria això perquè a mi tampoc no m'hagués agradat que ell m'ho fes», va dir el líder. L'espanyol, agraït per aquest gest, va dir: «És honrat i honest, ja sabia que Pinto no tenia previst tirar». En la categoria femenina la més ràpida ha ser Rebecca Rusch, que continua intractable i és líder destacada en la general. Avui, quarta etapa entre Tourza i Alnif, amb 101 km. de distància.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT