PUBLICITAT

Sant Julià i UE Santa Coloma no poden accedir a ?semis'

  • Barça, Espanyol i València, els més competitius en el Mic d'Andorra
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un jugador del València, en un dels partits de quarts d'ahir a Aixovall. Foto: MIC / ADRIÀ FONTANET

El Sant Julià i l'UE Santa Coloma no van poder classificar-se ahir per a les semifinals del trofeu MicFootball-7 que s'està disputant a Andorra. Ni la neu a Ordino, ni la pluja a la resta d'instal·lacions del país van poder impedir que es disputés la jornada dels quarts de final, en la qual Barça i València han estat els que més equips han pogut mantenir vius en competició.

En la categoria prebenjamina l'equip colomenc va caure contra el Vic Riuprimer per 1-3 i després va empatar contra l'Alboraia 2-2. El segon rival ha pogut classificar-se i jugarà la semifinal a les deu del matí a Aixovall contra l'Espanyol, a la mateixa hora que el Barça-Vila-real per decidir els finalistes.

En la categoria benjamina B el Sant Julià va perdre davant el Barça per 0-3 i va empatar amb l'Igualada 1-1; el conjunt blaugrana és un dels finalistes, que viurà avui un mini derbi contra l'Espanyol a les 10.30 hores a Aixovall mentre que l'altra semifinal la juguen València i Badalona, a la mateixa hora en el camp annex.

Per últim, en una categoria benjamina A sense representació andorrana els dos partits de les semifinals es juguen a les 11.00 hores: Barça-València ‘duna banda i Espanyol-Manresa de l'altra.

Després serà el torn de les finals de consolació, també en el camp lauredià. En la categoria benjamina A Fundació Marcet–Vic Riuprimer, en la B Gimnàstic Manresa– Atlètic Club Banyoles i en la prebenjamina Penya Blaugrana Anguera– San Cristóbal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT