Exhibició dels germans Casal a la Pic del Vent

• Òscar és primer, Marc segon i el tercer arriba a la meta a un quart d'hora
CALDES DE MONTBUÍ

L'inici dels germans Casals, corredors de la Federació Andorrana de Muntanyisme, està sent del tot alentadora. A ben poc perquè comenci la temporada d'estiu tots dos van fer diumenge una exhibició en la cursa Pic del Vent, de poc més de 30 quilòmetres de distància –tres quarts de marató– i 3.200 metres de desnivell acumulat per terres del Vallès Oriental.

Tots dos corredors tricolors van arribar a la meta junts. L'Òscar va superar en un segon al Marc i el tercer classificat, Jordi Martín, va arribar catorze minuts més tard en una carrera que va aplegar 44 particpants. Segons l'Òscar, guanyador fa dues setmanes de la Panxampla: «Va ser un bon test per el primer objectiu important de la temporada, que és Zegama». Marc, de la seva banda, va tenir més problemes: «A partir del km. 23 m'ha costat més però estic content d'acabar perquè fa un mes que arrossego problemes físics».