PUBLICITAT

Andorra i Corea rubriquen un acord d'intercanvi d'informació

  • Suposarà un punt de partida per assolir un futur acord de no doble imposició
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Martí i Bong-Hyun Kim, ahir. Foto: SFG

Andorra i la República de Corea van rubricar ahir un acord d'intercanvi d'informació fiscal en el marc de la reunió que van mantenir el cap de Govern, Toni Martí, i el ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, amb el viceministre d'Afers Multilaterals i Globals i enviat especial del ministre d'Afers Exteriors de la República de Corea, Bong-Hyun Kim. Segons va informar el Govern en un comunicat, les dues delegacions han tancat el text que serà signat en els pròxims mesos i que suposarà un punt de partida per assolir un futur acord de no doble imposició (CDI) amb aquest país.

La reunió també va servir per mostrar la voluntat de les dues parts de potenciar les relacions econòmiques i turístiques entre Andorra i la República de Corea. D'altra banda, el Govern ha expressat el seu suport a la candidatura de la República de Corea per formar part del Consell de Seguretat de les Nacions Unides durant el període 2013-2015.

En finalitzar la trobada al despatx del cap de Govern, totes dues delegacions van dur a terme una sessió de treball en què per part andorrana hi van participar, a més del ministre Saboya, la directora d'Afers Multilaterals i Cooperació, Gemma Cano, la coordinadora d'Afers Bilaterals i Consulars, Maria Noguer; la tècnica d'Afers Multilaterals Júlia Stockes i la tècnica d'Afers Exteriors Elisabet Fiñana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT