Tudel i Ajram encapçalen la classificació en parelles mixtes

MERZOUGA

El desert marroquí va donar el tret de sortida ahir a la Milenio Titan Desert. La primera jornada va tenir color andorrà, ja que Ariadna Tudel, juntament amb el fondista català Josef Ajram, van quedar primers en la categoria parelles mixtes. Els dos ciclistes van fer un temps de 3 hores, 17 minuts i 2 segons, 23 segons per sota els segons classificats, Agustin Anguita i Sara Garcia.

L'objectiu de la parella formada per Tudel i el mediàtic Ajram és no perdre aquest primer lloc durant les sis etapes que té aquesta competició, anomenada també el París-Dakar de la mountain bike. Hi participen més de 400 corredors arribats d'arreu del món. L'etapa d'ahir era amb sortida i arribada a Merzouga, en una ruta de més de 111 quilòmetres. L'etapa d'avui és una mica més curta, 107 quilòmetres, i transcorre entre Merzouga i Rissani.

Pel que fa a la classificació general, els grans triomfadors de l'etapa van ser el salmantí Roberto Heras i el portuguès Luis Leao Pinto, amb un temps de 2 hores i 23 minuts.