PUBLICITAT

Risco, derrotat a l'Europeu per immobilització amb l'hongarès Bor

EL PERIÒDIC
CHELYABINSK

Periodic
A la dreta, Èric Risco. Foto: EL PERIÒDIC

Èric Risco, en la categoria de +100kg, va quedar eliminat en el primer combat dels Campionats d'Europa disputat ahir contra l'hongarès Barna Bor, per immobilització.

El judoca del Club Hantei, que havia entrat en vuitens de final gràcies al sorteig que el va fer evitar la primera ronda, va caure quan el combat anava pel minut i quinze segons. L'andorra va sortir amb intensitat a pel seu rival, però aquest va mostrar més iniciativa en atac, el que el va dur a enviar al tatami Risco. El jove judoca, en terra però amb opcions de recuperar-se, es va intentar refer de l'acció de Bor, que amb tot el va aconseguir immobilitzar. Els moviments de Risco per refer-se van ser inútils, fins que els àrbitres van sentenciar el combat en favor de l'hongarès.

La derrota de Risco no li permet sumar punts amb opcions del bitllet olímpic, que ja per sí sol el tenia molt lluny, encara que existia una remota possibilitat: havia d'aconseguir vèncer el Campionat d'Europa. Davant d'aquesta impossibilitat, Risco s'uneix a Dani Garcia i Laura Sallés, ja que ara tots tres hauran d'esperar a la decisió de la Comissió Tripartita per repartir les wild cards per a Londres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT