L'Hotels perd a Manzanares 6-4 i cau a l'11a posició

• Tot i perdre, l'equip de Xavier De la Rosa té el ?play-off' a només un punt
MANZANARES

Resultat negatiu a Manzanares, però res que no entrés en el guió de Xavier De la Rosa, que era conscient que vèncer a la pista del Manzanares era molt complicat, vist que els espanyols només havien cedit en 13 partits un empat i contra el líder, l'Oxipharma, que per cert va caure ahir a casa seva i dóna emoció a la lliga. L'Hotels Plaza va acabar derrotat per 6-4 davant d'un equip que va aprofitar les ocasions que va tenir, especialment en la primera part amb un Andorra força tímid i poc atent. En la segona, el domini dels tricolors va ser abismal, però en dues errades, els locals van augmentar les diferències fins fer-les inabastables. Amb la derrota, l'Hotels Plaza cau a l'11a posició, però el play-off és a només un punt, el que ocupa en la 8a plaça l'UMA Antequera, botxí ahir del líder. Més emoció, impossible.

Amb una manca de concentració inicial per part andorrana, el Manzanares va aconseguir quatre dianes en la primera part que van ser decisives. La primera als dos minuts, obra de Juanillo. La segona, en el minut 6, de Kikillo, qui repetiria més tard amb el 3-1 i el 4-1, per deixar en poca cosa el gol de Moisés de falta als 8 minuts de joc.

Amb el 4-1 el partit va anar al descans, i en la represa Xavier De la Rosa se la va jugar amb porter jugador. La insistència tricolor era adequada, i així obligava als locals a mantenir-se en el seu terreny de joc. Així, en una jugada per banda en el minut 27, una centrada va acabar en peus del local De la Cuerda, que va marcar en pròpia porteria per situar el 4-2 i l'emoció al duel.

Però de la remuntada es va passar al 5-2 en el 31, quan De la Cuerda es va refer de la seva errada quatre minuts abans en aprofitar una relliscada de Carlinhos al centre del camp i marcar de lluny. Amb tot, l'Hotels Plaza va continuar lluitant per la victòria en una pista molt dolenta, amb una superfície de goma que dificultava molt el joc. De fet, a la treta del mig del camp del gol de De la Cuerda, Emil va anotar el 5-3, però en el 32 va ser Quique qui va marcar el 6-3 després que Cabinho, desequilibrat, perdés la pilota. Els andorrans van insistir, i van tenir el 6-4 a 20 segons del final, obra d'Emil, però ja no hi havia temps per més. 12a derrota tricolor, però amb quatre punts en dos partits, hi haurà play-off.