PUBLICITAT

El valor de la comunicació, al TEDxAndorralaVella

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Pampliega, en representació de Crèdit, i Gallardo, ahir. Foto: ANA

El proper 2 de maig TEDxAndorralaVella celebrarà la seva tercera edició amb ponents provinents de Catalunya, Granada, Madrid, Mèxic i Andorra. Segons va explicar ahir el president de l'associació TEDxAndorralaVella, Felipe Gallardo, les xerrades giraran al voltant del valor de la comunicació des de diferents perspectives: la veu, la por a parlar en públic, saber-se presentar, fer-se entendre, i el canvi de paradigma comunicacional amb les xarxes socials. L'edició d'aquest any, a diferència de les dues primeres, compta amb el patrocini de Crèdit Andorrà i se celebrarà al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

Daniel Closa, de Catalunya, farà la xerrada Els mites de la ciència. Albert Riba, també de Catalunya, parlarà de La comunicació en el món de l'emprenedoria. De Madrid vindran Ana Aldea amb El suport ets tu i Laura Rojas-Marcos amb L'impacte dels missatges a les emocions. El granadí Juan Francisco Delgado parlarà d'Emoció i comunicació: la passió per comunicar i Yago de Marta, de Mèxic, farà una ponència anomenada La necessitat de comunicar-se. També hi haurà dos representants andorrans: Rosa Gili –Les noves torres de babel– i Àlex Lliteras –La paraula responsable–.

Els diferents ponents expressaran les seves idees sobre la comunicació en una xerrada d'una durada màxima de quinze minuts, i ho faran des de la seva perspectiva: la veu, la por a parlar en públic, saber-se presentar, fer-se entendre, i el canvi de paradigma comunicacional amb les xarxes socials, va informar l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT