PUBLICITAT

El Fòrum de la Joventut renova la seva assemblea

  • Es tracta d'un noi i una noia que estudien a universitats estrangeres
L. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Roger Padreny, un dels nous joves del fòrum. Foto: FNJA

Cares noves al Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra. Ahir es van presentar els dos nous representants de l'Assemblea dels Joves que participaran a la taula permanent del fòrum. Aquests dos són Roger Padreny i Marta Punjabi, que des de ja substitueixen Thaïs Zapata i Edgar Andorrà com a representants de l'associació.

Escollits per votació el passat dijous, representen l'inici de la renovació de l'entitat que en les properes setmanes acabarà de realitzar-se amb l'elecció dels sis nous representants a la taula permanent provinents del Consell d'Associacions. Mentre no s'acaba tot el procés de renovació, Thaïs Zapata continuarà exercint la presidència fins que no s'elegeixin els nous càrrecs directius amb la nova composició de la Taula Permanent. La renovació hauria de culminar quan s'elegeixin els nous càrrecs després que el Consell d'Associacions hagi designat els altres sis membres que han de completar la taula.

Thaïs Zapata va celebrar que els dos nous integrants del fòrum, tant Roger Padreny com Marta Punjabi, són dos joves que estudien fora del país, de 18 i 24 anys respectivament. Segons la representant de l'entitat, aquesta es una característica molt important per representar un col·lectiu de força importància a Andorra. I és que, fins ara, no hi havien joves que es trobessin estudiant fora del país, ja sigui a universitats o altres centres docents.

Padreny, com nou representant del fòrum, va voler expressar la seva opinió dient que la importància d'aquesta eina és vital, i expressant la seva voluntat de treballar per tal de fer arribar l'activitat del fòrum a tots els joves, així com per aportar propostes noves perquè els joves siguin actius. No ha dubtat que, fins ara, molts joves desconeixen la tasca de l'entitat, el que serà un dels seus objectius. Té dos anys de mandat.

Zapata va dir també que un dels reptes més grans que queda pendent és el de modificar la llei i aconseguir fer de la Taula Permanent un òrgan de més proximitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT