PUBLICITAT

Les jornades gastronòmiques reuneixen a 27 establiments

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La segona edició de les jornades gastronòmiques Andorra a Taula comença avui amb la participació de 27 restaurants. Aquesta acció, organitzada per la Unió Hotelera, està emmarcada dins la campanya promocional Alguna cosa es mou a Andorra, que s'allargarà fins al 31 de maig. En aquesta edició, la Unió Hotelera espera arribar als 4.000 menús venuts. El preu dels menús és de 25 euros, amb les begudes a part.

Els establiments de restauració han confeccionat menús amb una especial atenció als productes autòctons de qualitat com les trumfes i la vedella d'Andorra i productes de temporada com les xicoies i herbes aromàtiques de muntanya, informa l'ANA.

La Unió Hotelera va destacar que el tret de sortida d'Andorra a Taula coincideix amb la festivitat de l'1 de maig, motiu pel qual esperen que la venda de menús durant aquests primers dies sigui significativa. De fet, les previsions situen l'ocupació hotelera entre el 75% i 95%.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT