PUBLICITAT

L'Hotels Plaza visita el segon i l'Andorra no pot fallar amb l'Alpicat

  • Andorra acull des d'avui i fins dimarts les dues estades de bàsquet i futbol, el TIM Pirineus i el MIC Football 7
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Amb el BC River Andorra de vacances merescudes després d'assolir l'ascens a LEB Or, i amb la mateixa situació del CV Andorra, que espera sumar suports per jugar a la Superlliga després d'aconseguir també l'ascens per mèrits propis, l'esport andorrà per equips es redueix a l'Andorra HC Cevalls d'hoquei patins, que va jugar ahir tot i que al tancament d'aquesta edició el seu partit no havia finalitzat, a l'Hotels Plaza Andorra, que visita aquesta tarda la pista del segon classificat, i al FC Andorra, que si no vol posar-se en problemes haurà de vèncer avui a Aixovall a l'Alpicat. Amb tot, el Principat acull des d'avui i fins dimarts vinent dues estades, una de bàsquet (TIM Pirineus) i una altra de futbol 7 (MIC), dedicats per als més joves que volen progressar en aquests esports.

L'empresa d'avui (18.00, Manzanares) de l'Hotels Plaza és de les complicades de veritat. Els andorrans, que després de l'última jornada eren 8ns i així es mantenien en zona de play-off, ara són en la 9a posició després que el Burela els hagi enviat allà en vèncer 3-0 el Barça B. L'equip de Xavier De la Rosa està obligat a, com a mínim, sumar un empat en una pista que, per contra, és la pitjor de la categoria per fer-ho. El Manzanares FS és el conjunt que més punts a tret de casa seva, ja que només ha cedit un empat en tretze partits disputats, i va ser precisament contra el líder, l'Oxipharma. L'Hotels Plaza va caure en l'última jornada al Poliesportiu, precisament amb el líder, 2-3.

El FC Andorra no té un altre camí que vèncer aquesta tarda, a partir de les 15.30 a Aixovall. Després de dues derrotes consecutives, els andorrans estan en una perillosa dinàmica negativa que necessita trobar una via de sortida. No és possible pensar en una altra cosa que no sigui la victòria, perquè amb el rival d'avui hi ha coses en joc. Tant és aixi, que l'Alpicat és quart en la classificació a només quatre punts de la segona plaça de l'Andorra, i un triomf visitant no faria altra cosa que confirmar el que no es vol veure, com sembla ser una crisi de joc i resultats en aquest tram final de la competició a la Segona Catalana.

Resten sis jornades perquè finalitzi la competició. El líder, el Cervera, és a nou punts dels homes que dirigeix des de la banda Justo Ruiz, i si bé l'objectiu del lideratge és a cada jornada molt més lluny, matemàticament encara queden opcions. El Cervera també juga a casa, demà a les 17.00 contra el Borges Blanques, un equip que tot i que no li posarà les coses fàcils al màxim candidat a l'ascens, en teoria no hauria de ser un problema perquè els lleidatans sumessin els tres punts. Això mateix és el que ha de fer l'Andorra per intentar aguantar la posició d'atac que manté en la lliga, i sobretot per no pensar en haver de jugar pensant en defensar la segona posició.

Albert Llovera torna amb el Ral·li Baixa Almanzora a la competició en el Campionat d'Espanya de ral·lis de terra, i ho fa amb el seu Abarth Grande Punto S2000, però no amb Àlex Haro amb qui va competir en la primera prova d'aquesta cita a Andalusia, sinó que repetirà amb el copilot Davis Uson, que ja va ser al seu costat en l'última cita de la Copa de Catalunya al Ral·li d'Urgell, amb bons resultats. Així, avui al vespre arrenquen les primeres especials d'una cita que finalitzarà a Vera (Almeria) demà al migdia. Llovera acudeix com a segon classificat del grup N, per darrera de Xevi Pons i Xavier Amigo, que amb un Mitsubishi Lancer EVO X N+ van vèncer en la primera cita andalusa. El Baixa Almanzora serà una bona oportunitat per veure com evoluciona Llovera abans d'un descans a l'Espanyol fins el juliol.

Dintre del treball per buscar la bona forma física de cara als Jocs dels Petits Estats de l'any vinent, aquest cap de setmana els corredor de btt, Guy Diaz, Ivan Vila i Adrian Urcelay, de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC), es desplacen a La Llacuna per participar a la prova de la Copa Catalana Internacional.

Avui comencen en els diferents pavellons i camps de futbol del Principat dues estades esportives de dos esports diferents. Es tracta del TIM Pirineus, dedicat al bàsquet dels més joves, i el MIC Football7, que acull equips de les categories inferiors de clubs com el Barça, l'Espanyol o el Villarreal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT