PUBLICITAT

Sallés planta cara en l'Europeu però perd el duel

  • La israelita Schlesinger venç per immobilització amb el temps exhaurit
EL PERIÒDIC
CHELYABINSK

Periodic
Sallés va posar tot a la graella per posar les coses difícils a la israelita. Foto: TONY LARA

El Campionat d'Europa de judo segueix el seu camí a la localitat russa de Chelyabinsk, on Laura Sallés va caure ahir derrotada en una mostra més del seu potencial: l'andorrana va plantar cara a la israelita Alice Schlesinger, la 8a del món en l'actualitat, a la que va obligar a exhaurir el temps i que es va imposar per immobilització. Sallés, de la mateixa manera que Dani Garcia, que va perdre el dia anterior també en el primer duel, només té l'opció de ser als Jocs Olímpics de Londres si se li concedeix la wild card que s'ha demanat per ella.

El combat de l'andorrana, que competia en la categoria de -63kg, va ser senzillament espectacular. La iniciativa va ser de la judoca israelita, però Sallés va aconseguir respondre als atacs de la seva rival amb molta força i sobretot molta qualitat. D'aquesta manera, Sallés va aconseguir arribar al final dels cinc minuts de temps, tot i que Schlesinger es va imposar per immobilització quan ja no hi havia res a fer.

Schlesinger és la 8a del món, al Mundial de Tòquio de fa dues temporades va ser 5a, la mateixa posició que va ocupar a l'Europeu de l'any passat. En 2012 ha estat 3a al Grand Slam de París i 5a al Grand Prix de Düsseldorf, el que prova la duresa del combat d'ahir de Sallés.

ÈRIC RISCO, DIRECTE A VUITENS / Avui segueix la competició a Chelyabinsk, amb la presència en +100kg d'Èric Risco, que és l'únic andorrà amb possibilitats matemàtiques de ser als Jocs, encara que remotes. Per sorteig entra directe als vuitens de final on avui mateix coneixerà el rival.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT