PUBLICITAT

Les entitats s'aglutinen al web associacions.andorralavella.ad

  • Actualment hi ha 68 entitats registrades i s'espera que augmentin amb la nova pàgina
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

El Comú d'Andorra la Vella ha posat en marxa la pàgina web associacions.andorralavella.ad amb l'objectiu que es converteixi en una eina d'informació tant per als ciutadans, com per a les pròpies entitats que treballen per la parròquia. D'aquesta manera, el nou portal vol ser una base de dades per informar-se sobre el ventall d'associacions que poden trobar, però també vol servir com a pont d'enllaç entre les diverses entitats fomentant el treball en xarxa.

La directora de Cultura i Participació Ciutadana, Patty Bafino, va explicar a l'ANA que el nou portal és la pàgina del Registre Comunal d'associacions, i suposa la culminació d'un treball que es va començar a fer al 2010, quan es va crear el registre per tenir una relació de les associacions, la seva representativitat, l'evolució, la implantació social, etc. En aquests moments, hi ha 68 entitats registrades d'àmbits com la cultura, la cooperació, l'esport, el medi ambient o la joventut, entre altres. I s'espera que amb la posada en funcionament d'aquest nou recurs, el nombre d'associacions inscrites augmenti.

La idea del Comú és oferir a les associacions la possibilitat de fer un bloc a la web on poder on penjar-hi les notícies d'interès de les entitats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT