PUBLICITAT

Xerrades per promoure la presència femenina al camp de les TIC

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Andorra Telecom celebrava ahir el Dia Internacional de les Noies a les TIC (Tecnologies de la Informació i les Comunicacions). Segons van informar des de la parapública, amb aquesta diada es pretén animar a les joves estudiants de secundària a escollir una carrera en el camp de les TIC.

Aquesta iniciativa ha estat promoguda per la ITU (l'Organisme Internacional de les Telecomunicacions), justament amb la intenció de fer incrementar la presència femenina en aquest camp, doncs considera de «vital importància el paper de la dona en aquest sector empresarial».

Aquest dia és celebrat per multinacionals de tot el món i cal destacar el paper que desenvolupen organitzacions com la NASA.

Andorra Telecom s'adhereix a la celebració d'aquesta diada preparant diversos esdeveniments amb la intenció que enginyeres i joves preuniversitàries intercanviïn experiències perquè puguin conèixer de primera mà els reptes que suposa dedicar-se a les tecnologies de la informació i les comunicacions i el satisfactori que els pot resultar dedicar-se a aquest.

Per aquest motiu, durant les properes setmanes, en col·laboració amb el Ministeri d'Educació, es realitzaran xerrades amb alumnes de secundària per tal que coneguin què suposa dedicar-se a un camp tecnològic com el de les telecomunicacions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT