PUBLICITAT

Més de 6.000 participants al Centre Andorra Sostenible

  • L'augment és del 6,8% respecte al 2010, amb la Bicicletada com a gran èxit
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La bicicletada del setembre, amb 300 participants. Foto: ÀLEX LARA

Un total de 6.175 persones han participat en el conjunt de les activitats del Centre Andorra Sostenible durant l'any 2011, el que representa un increment del 6,8% respecte el 2010. Segons les dades facilitades pel Govern, es tracta principalment dels escolars que participen en els tallers, en les visites d'instal·lacions relacionades amb el medi ambient com les deixalleries i les estacions depuradores d'aigües residuals, i en les xerrades.

A més, el Centre Andorra Sostenible ha atès durant el 2011 més de 500 persones per consultes de tot tipus relacionades amb la sostenibilitat, principalment ciutadans preocupats per la gestió correcta dels residus i el reciclatge.

Les dades mostren una disminució de les consultes realitzades per empreses del país, mentre que el grup de ciutadania així com les consultes realitzades per part dels educadors i professionals de l'educació han augmentat notablement. D'altra banda, a part de les consultes derivades de la gestió de projectes i activitats, el principal motiu de consulta és la demanda d'informació sobre les activitats que realitza el Centre (24%), així com les peticions sobre temàtiques ambientals (21%) i les qüestions relacionades amb els recursos pedagògics que s'ofereixen a les escoles i entitats (18%).

El Centre Andorra Sostenible programa diverses activitats anualment, definides sota eixos temàtics acordats amb el Departament de Medi Ambient. En aquest sentit, durant el 2011, 1.290 persones han assistit a les activitats organitzades des del Centre i 1.076 han participat en les que s'han realitzat en col·laboració amb altres entitats.

l'ÈXIT DE LA BICICLETADA / Un dels actes que va aplegar més participants va ser la Bicicletada popular urbana, que va reunir 300 persones el 18 de setembre. D'altra banda, les lectures animades a les biblioteques a partir de diferents contes també han comptat amb la participació de 300 nens i nenes.

Una altra de les cites destacades del passat any va ser el 1r Fòrum de les escoles verdes d'Andorra, que es va celebrar el 2 de juny amb la finalitat de posar en comú la feina implantada per cada centre escolar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT