PUBLICITAT

La selecció empata 1-1 amb el Balaguer de Tercera Divisió

  • Cristian i Manolo tornen amb la selecció després de les lesions i Sonejee fa la igualada
EL PERIÒDIC
BALAGUER

Periodic
La selecció celebra el gol de Sonejee que significava l'empat. Foto: S. C. / FAF

La selecció nacional absoluta –anomenada B per no comptar amb totes els seus jugadors perquè els que juguen en competicions estrangeres no estan disponibles: Lima, Moreno, Vales...– va disputar el dimecres a la nit al Municipal de Balaguer el segon dels tres amistosos que té previstos amb equips de Tercera. Ara va ser el torn del Balaguer, amb què va empatar 1-1. En el combinat va destacar el retorn de Cristian Martínez després de la seva lesió –ja havia jugat amb el FC Andorra– i el mateix cas amb Manolo Jiménez, a més del gol d'Òscar Sonejee, que significava la igualada definitiva en el marcador.

Marc Bernaus, Jordi Escura, Manolo Jiménez i Cristian van ser les novetats en la convocatòria de Koldo Álvarez, que va comptar a més amb i José Antonio i Ferran Pol sota pals –un a cada part–, a més de Ribo, Emili, Maneiro, Àlex Martínez, Sonejee, Mejías, Andorrà, Pousa, Peppe, Marc Garcia, Toscano, Lorenzo i Ludo.

Els lleidatans es van avançar en el marcador a la mitja hora de joc, quan Edgar va aprofitar una bona centrada des de la banda per batre José Antonio des del punt de penal. El gol local va arribar quan la tricolor havia tingut un parell d'ocasions per batre el porter del Balaguer, una d'Andorrà de falta i l'altra de jugada d'estratègia que va acabar amb fora de joc d'Iván Lorenzo, molt actiu i amb intensitat com la resta de l'equip. Abans del descans, la selecció va intentar l'empat de diferents maneres, amb xuts de Mejías just després de l'1-0, i una internada de Bernaus que va acabar amb l'andorrà en terra i amb la demanda de penal, que l'àrbitre no va concedir. Amb tot, el Balaguer també va tenir la seva per augmentar la seva renda, però José Antonio va enviar a córner amb una bona parada amb la cama a una rematada a boca de canó d'Edgar.

En la segona meitat, el 4-2-3-1 de Koldo es va mantenir però amb gairebé tot l'equip nou. Només Sonejee, Andorrà i Lorenzo es mantenien en l'equip, però en diferents posicions. Les intencions andorranes continuaven sent l'empat, que es buscava amb insistència, i abans que arribés va ser Maneiro qui més es va apropar amb un xut llunyà, i Andorrà, que amb una nova falta provava al seu estil, sempre perillós. El gol, però, va arribar en jugada d'estratègia a la treta d'un córner que va aconseguir Cristian. Manolo va indicar jugada i el seu llançament Andorrà el va pentinar al primer pal davant la sortida del porter del Balaguer. La pilota va anar directa on Sonejee, sense rival, va enviar a la xarxa amb un cop de cap.

El següent enfrontament de la selecció serà el 23 de maig, en principi contra el Tàrrega de Primera Catalana, grup II, que fins la campanya passada era a Tercera. La FAF treballa per confirmar aquest duel.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT