PUBLICITAT

Grandvalira renova totes les certificacions internacionals

  • La incorporació de GPS a les trepitjaneu afavoreix l'estalvi energètic
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una retrac fa tasques de tancament de pistes, la setmana passada Foto: ÀLEX LARA

grandvalira va informar ahir que ha renovat les màximes certificacions internacionals en àmbits com la qualitat, la gestió mediambiental, la seguretat alimentària i la prevenció de riscos laborals. Aquest pas consolida l'aposta «per situar-se entre els dominis capdavanters a Europa», van informar.

Entre els segells actualitzats, destaca la ISO 22000:2005 de gestió de innocuïtat dels aliments, un reconeixement obtingut l'any 2009 i que, després de dos anys de seguiment, ha superat l'anàlisi a la qual un equip d'auditors externs ha sotmès els punts de restauració de Grandvalira. «Som l'única estació europea amb aquesta certificació, que garanteix el control i la seguretat alimentària de la nostra variada oferta gastronòmica», va assegurar Ton Naudi, director de Qualitat i Medi Ambient de Grandvalira-Canillo, El Tarter i Soldeu.

El domini ha rebut també la confirmació de continuïtat de la ISO 9001:2008 de Sistemes de Gestió de la Qualitat; la 14001:2004 de Gestió Ambiental i l'OHSAS 18001:2007 de Prevenció de Riscos Laborals.

Estalvi energètic / D'altra banda, Grandvalira va voler destacar que una de les novetats en matèria mediambiental de la temporada d'hivern que acaba de finalitzar, la introducció de navegadors GPS a la flota de màquines trepitjaneu, ha comportat un significatiu estalvi energètic, remarcable en una temporada caracteritzada per les poques precipitacions. Els dispositius, que mesuren el gruix de neu a cada punt geogràfic del recorregut de la màquina van agilitar, d'una banda les tasques diàries de condicionament del terreny i d'una altra, van permetre planificar i optimitzar l'activitat de la xarxa d'innivació que aquest any ha garantit la disponibilitat de neu a, com a mínim, el 60% de la superfície esquiable.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT