PUBLICITAT

Julian substitueix Azurmendi com a portaveu de l'UHA

  • El tècnic en hoteleria ha desenvolupat la carrera professional a Andorra
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Azurmendi, Angelo Guitard i Armengol Foto: ANA

Oscar Julian assumirà el càrrec de portaveu de la Unió Hotelera (UHA) després que Joan Antoni Azurmendi posés el càrrec a disposició del president de l'entitat, Àlex Armengol, el passat 19 d'abril, per motius personals. Julian suma aquest càrrec al de director de la UHA, del qual en va prendre possessió el passat mes de març en substitució de Joan Armengol.

Òscar Julian, tècnic professional en hoteleria, també és diplomat en direcció hotelera i ha desenvolupat la seva carrera professional a Andorra, en diferents hotels i grans cadenes hoteleres com a directiu. Òscar Julian va avançar ahir que vol continuar treballant en la línia de Joan Antoni Arzumendi i que en breu farà una trobada amb tots els mitjans de comunicació per prendre els primers contactes i continuar així la bona tasca desenvolupada pels seu predecessor.

D'altra banda, Joan Antoni Azurmendi va explicar ahir a l'ANA que va assumir el càrrec de manera provisional mentre es duia a terme el procés de fusió de les dues associacions hoteleres del país, i que ara s'ha decidit fer un pas més cap a la professionalització unint els càrrecs de director i portaveu en la persona d'Oscar Julian.

Julian també va explicar que un dels principals temes que es continuarà treballant des de la UHA és la lluita contra la guerra de preus. Una de les primeres responsabilitat però que recauen sobre el nou portaveu i director de l'UHA és la divulgació de les properes Jornades Gastronòmiques que presentarà aquesta setmana. La Unió Hotelera és l'associació que reuneix tots els hotelers i restauradors d'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT