Més de 70 andorrans en la 2a jornada del Circuit Andbank

• Francesc Pérez, Sergio Pérez i Carlos Sarmiento, els guanyadors
CALDES MALAVELLA

Aso, els guanyadors Francesc Pérez i Carlos Sarmiento, i Rieger Foto: ANDBANK

Intensa jornada de golf la que es va viure el passat cap de setmana al camp de golf PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella. Es va disputar la segona prova del Circuit Andbank 2012, amb la presència de més de 70 golfistes provinent del Principat. Una xifra que s'emmarca dins de les bones expectatives d'aquest torneig.

Francesc Pérez va ser el vencedor d'aquesta segona cita amb el Circuit Andbank, ja que es va imposar en la categoria scratx amb 32 punts. Així mateix, en la categoria superior la victòria va ser per a Sergio Pérez amb 38 punts stableford, mentre que en categoria inferior, el triomf va recaure en el golfista Carlos Sarmiento, amb 35 punts stableford.

El PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella està considerat el millor camp d'Espanya al 2012, i és entre els tres millors del continent europeu, segons la revista anglesa Topgolfcourses.