PUBLICITAT

Oscar Julian, nou director i portaveu de la UHA

  • Julian suma el càrrec de portaveu al de director de la Unió Hotolera d'Andorra

24042012_uha

El fins ara portaveu de la Unió Hotelera d'Andorra, Joan Antoni Azurmendi, el membre de la junta Angelo Guitard i el fins ara director de l'UHA, Joan Armengol.. Foto: ANA
Oscar Julian assumirà el càrrec de portaveu de la Unió Hotelera (UHA) després que Joan Antoni Azurmendi posés el càrrec a disposició del president de l'entitat, Àlex Armengol, el passat 19 d'abril, per motius personals. Julian suma aquest càrrec al de director de la UHA, del qual en va prendre possessió el passat mes de març en substitució de Joan Armengol.

Joan Antoni Azurmendi ha explicat a l'ANA que va assumir el càrrec de manera provisional mentre es duia a terme el procés de fusió de les dues associacions hoteleres del país, i que ara s'ha decidit fer un pas més cap a la professionalització unint els càrrecs de director i portaveu en la persona d'Oscar Julian. Precisament Julian ha avançat que se seguirà treballant en una línia similar a la d'ara i que un dels principals temes que es continuarà treballant des de la UHA és la lluita contra la guerra de preus.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT