PUBLICITAT

Suspès el judici contra un policia per blanqueig

  • Les defenses presenten una qüestió prèvia sobre la composició del tribunal
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El judici per blanqueig de diners que s'havia de celebrar al llarg de tota aquesta setmana contra nou persones, entre les quals un agent de policia, s'ha suspès fins el proper mes de juny. El motiu de la suspensió és la qüestió prèvia presentada per les defenses sobre la composició del tribunal. Els lletrats posen en dubte la imparcialitat d'alguns dels seus membres, que han participat en autes previs de la mateixa causa.

El tribunal va estimar en part la qüestió prèvia plantejada i va decidir suspendre la vista fins al mes de juny. Així mateix, es substituirà la presidència del tribunal.

Els processats s'enfronten a peticions de presó que sumen un total de 42 anys i a 39 milions d'euros de multa. Concretament per l'agent de policia empresonat des que es va desarticular la xarxa el novembre del 2010, la Fiscalia demana una pena de sis anys de presó en el seu informe preliminar. Per al principal encausat, el germà de l'agent, el Ministeri Públic sol·licita una pena de fins a set anys de presó.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT