PUBLICITAT

Possible acord de no doble imposició amb Austràlia

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Saboia i Martí,a l'esquerra i al centre, reben a Marles, a la dreta. Foto: ÀLEX LARA

El Govern vol iniciar converses amb Austràlia per signar un acord de no doble imposició. Així ho va confirmar el cap de Govern, Toni Martí, al viceministre d'Afers Exteriors australià, Richard Marles, durant la trobada que van mantenir ahir. A la reunió, Martí i Marles van analitzar diverses qüestions d'interès bilateral, i van coincidir en la necessitat d'incrementar els intercanvis comercials.

Martí va subratllar les excel·lent relacions entre els dos estats, fent referència a l'acord d'intercanvi d'informació fiscal, signat el setembre del 2011 a Nova York i que ha completat el seu tràmit parlamentari amb la ratificació per unanimitat al Consell General el passat 15 de març, informa l'ANA.

Posteriorment, les dues delegacions van fer una sessió de treball a la sala de reunions del Govern. Van acompanyar Marles, l'ambaixadora a Andorra, Zorica McCarthy, i la segona secretària de l'ambaixada, Kristie Barrow. Per la seva banda, el ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, va comptar amb el suport de la coordinadora d'Afers Bilaterals i Consulars, Maria Noguer, i del tècnic d'Afers Exteriors, Jeroni Estopiñan.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT