PUBLICITAT

MoraBanc redueix un 6% les emissions de CO2

  • Les dues oficines de l'entitat a la capital i a Escaldes tenen criteris sostenibles
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El grup MoraBanc va registrar una emissió total de diòxid de carboni per treballador de 2,06 tones durant l'any 2011, una xifra que suposa una reducció d'un 6% en aquest concepte. L'empresa auditora especialitzada en medi ambient, Lavola, va estar l'encarregada de mesurar les emissions segons els criteris marcats per The Greenhouse Gas Protocol. Les emissions totals de MoraBanc van estar de 829,76 tones de diòxid de carboni.

En aquest sentit, des de l'entitat bancària destaquen que l'objectiu és continuar treballant per disminuir un 10% les emissions suplementàries l'any 2015, sobre la base de les dades registrades el 2009.

MoraBanc recorda que va ser la primera entitat bancària andorrana i segona europea en aconseguir la certificació ISO 14001. Ara fa dos anys, el banc va assolir també el certificat e-mission, que qualifica el grup com a empresa neutra en emissions de CO2. L'entitat es declara mediambientalment responsable i el darrer exemple d'aquest compromís són les dues oficines inaugurades a Andorra la Vella i Escaldes. Les dues van estar dissenyades sota criteris de sostenibilitat i mínim impacte ecològic amb la utilització de vidres tèrmics triples, la substitució de les calderes de gasoil per bombes de calor o l'ús de la tecnologia LED.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT