PUBLICITAT

Bernadó segueix sent el millor: 10è a Bombers

  • Als seus 46 anys, l'atleta que serà a la marató dels Jocs Olímpics continua sense rival al Principat
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Toni Bernadó continua sent el millor atleta del Principat. A cada cursa que hi va, allà és entre els millors. Suma 46 anys, el pròxim estiu competirà en la seva cinquena marató olímpica, i cada dia s'esforça per millorar. Un exemple d'implicació esportiva que va tenir el passat cap de setmana una nova mostra, amb la 10a posició de l'atleta del CAVA en la Cursa de Bombers de Barcelona. El seu temps: 31min 23s.

Dels atletes dels clubs andorrans que hi van participar, només Manuel Fernandes Pita, un altre incombustible, li va poder fer ombra en acabar amb 32min 01s en la 22a posició, mentre que Marcos Sanza va ser 24è amb 32min 13s. Tots aquests representaven el CAVA, mentre que el següent andorrà va ser David Francome (Independent) amb un temps de 33min 25s, mentre que pel que fa als corredors de l'Amics Atletisme Andorra (AAA), el més ràpid va ser Xavi Muñoz, 203è amb 36min 15s. El CAVA hi va participar amb 19 atletes, mentre que l'AAA amb 21. Per part de l'AAA, quatre corredors van aconseguir millor marca personal en la distància (Carlos Mendes, 39min 19s; Jordi Missé, 40min 10s; Alba Valero, 46min 33s; i Víctor Dinis, 47min 40s).

El guanyador en homes va ser Ayad Lamdassem amb 28min 54s, mentre que en femenina la victòria va ser per a Judit Pla, amb 32min 43s. Hi van participar 21.700 atletes.

Per altra part, l'escola d'atletisme de la FAA va participar a una competició a l'aire lliure a Manresa, amb 25 millors marques personals, dos rècords d'Andorra i una mínima per al Català infantil.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT