PUBLICITAT

Andorra vol signar un acord de no doble imposició amb Austràlia

  • Els dos països coincideixen en la necessitat d'incrementar els intercanvis comercials

24042012-marti

El cap de Govern, Toni Martí, i el ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, han rebut aquest dimarts el viceministre d’Afers Exteriors australià, Richard Marles. Foto:ÀLEX LARA
El Govern vol iniciar converses amb Austràlia per signar un acord de no doble imposició. Així ho ha tramès el cap de Govern, Toni Martí, al viceministre d'Afers Exteriors australià, Richard Marles, durant la trobada que han mantingut aquest dimarts. Durant la reunió, Martí i Marles han analitzat diverses qüestions d'interès bilateral, i han coincidit en la necessitat d'incrementar els intercanvis comercials.

El cap de Govern, Toni Martí ha subratllat, segons informa l'Executiu en un comunicat, les excel·lent relacions entre els dos estats, fent referència a l’Acord d’intercanvi d’informació fiscal, signat el setembre del 2011 a Nova York i que ha completat el seu tràmit parlamentari amb la ratificació per unanimitat al Consell General el passat 15 de març.

Posteriorment, les dues delegacions han realitzat una sessió de treball a la sala de reunions del Govern. Han acompanyat Marles, l’ambaixadora a Andorra, Zorica McCarthy; el sostdirector general per Europa del Nord, de l’est i del Sud, Paul
Wyler; l’assessora al gabinet del ministre adjunt, Jo Woodbury, i la segona secretària de l’ambaixada, Kristie Barrow. Per la seva banda, el ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, ha comptat amb el suport de la coordinadora d’Afers Bilaterals i Consulars, Maria Noguer, i del tècnic d’Afers Exteriors, Jeroni Estopiñan.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT