PUBLICITAT

Les dues directores de Naturlàndia asumeixen el relleu 'continuista' de Masegosa


  • Masegosa diu que el relleu ha estat de mutu acord i que ja havia manifestat feia temps la voluntat de deslligar-se de la direcció per motius personals

20042012_naturlandia4

El cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Manel Torrentallé, el fins ara director de Naturlàndia, Ricardo Masegosa, i la cònsol major de la parròquia, Montserrat Gil. Foto: ANA / N.M.
La cònsol major de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil, ha explicat aquest dimarts que s'ha arribat a un acord amb Ricardo Masegosa per fer un 'relleu ordenat i continuista' com a director de Naturlàndia. Segons ha informat Gil, seran les actuals directora d'Operacions -Laura Garcia- i  directora Comercial -Meri Cassi- les que assumiran a partir del proper mes de maig la responsabilitat d'estar al capdavant del parc temàtic. La cònsol major ha destacat el paper de Ricardo Masegosa en aquest dos anys que ha qualificat 'd'intensos'. Per la seva banda, l'encara director ha remarcat que el relleu ha estat de mutu acord, que ja havia manifestat feia temps la voluntat de deslligar-se de la direcció per motius personals i de fer-ho de 'manera aassossegada i tranquil·la sense perjudicar ningú'. Per aquest motiu es va escollir el mes de maig, un dels mesos més fluixos turísticament parlant. Masegosa ha reiterat la seva confiança en l'èxit del projecte de Naturlàndia que 'acabarà sent un referent turístic d'Andorra, sens dubte'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT