PUBLICITAT

El PS treballa amb la majoria diverses qüestions

  • Balanç en positiu dels socialdemòcrates dels 100 dies de consolat
E. O.
ORDINO

Periodic
Poussier entra al Comú per reunir-se, ahir, amb el cònsol Foto: ÀLEX LARA

Els candidats del Partit Socialdemòcrata que van concórrer a les eleccions comunals a Ordino treballen conjuntament amb la majoria comunal en diversos aspectes, entre els quals la remodelació del Prat del Call i el futur centre de salut. Així ho va explicar la qui era cap de llista, Carolina Poussier, que va manifestar que «el que més ens interessa és treballar per la parròquia» i representar les persones que els van donar suport a les urnes tot i no obtenir representació.

Va ser el cònsol major, Ventura Espot, qui va proposar als membres del PS treballar conjuntament en els temes en què coincidien els seus programes electorals. Proposta que els socialdemòcrates van acceptar i agraeixen i per la qual ja s'han realitzat tres reunions, segons va explicar Poussier. En aquestes s'ha tractat la remodelació del Prat del Call i el nou centre de salut, així com el «canvi de gestió» a Secnoa.

En relació al Prat del Call, Poussier va exposar que «tothom ha fet aportacions» i que des del sector socialdemòcrata s'ha demanat que aquesta remodelació es faci comptant amb la participació ciutadana, que els habitants puguin «escollir el parc que voldrien pels seus fills». Pel que fa al centre de salut, les demandes que els socialdemòcrates han fet arribar al cònsol passen perquè hi hagi un metge present durant més hores, doncs ara només visita als matins. Poussier va reconèixer que aquesta qüestió no depèn del Comú i va matisar que el que es demana a la majoria comunal és que faci «pressió» prop del Govern per tal que «s'aprofiti l'espai» del què disposarà el centre.

Per altra banda, un tercer tema en el què podrien treballar conjuntament Acció Comunal d'Ordino –formació que té la majoria al Comú– i PS és en relació a Secnoa, societat que gestiona les pistes d'esquí del sector d'Arcalís de Vallnord. En aquest punt, la número u socialdemòcrata va explicar que s'ha demanat treballar-hi conjuntament «sempre que es busqui un canvi de gestió». La percepció de Poussier és que sí que s'hi pugui treballar. Aquest canvi de gestió podria passar per un canvi en la manera de funcionar, i per un «canvi de director o de funcions». La socialdemòcrata entén que cal «gestionar diferentment» i fer que els treballadors s'hi impliquin i es vagi cap a una major qualitat del servei i seguretat.

BALANÇ DELS 100 DIES / D'altra banda, Poussier va fer un balanç positiu dels primers 100 dies de mandat. «Des de fora» es veu amb bons ulls la feina feta fins el moment, i sobretot es valora que una part dels consellers hagin cedit la seva tretzena paga a la partida de Social. Aquest és un «gest molt destacable», segons Poussier, que va recordar la importància que els socialdemòcrates donen als temes socials.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT