PUBLICITAT

Llovera és el més ràpid en el grup N del Català, abans de viatjar a Almeria

  • Vinyes bolca i abandona, però sense conseqüències, i Membrado i Ribolleda són 3rs
EL PERIÒDIC
MOLLERUSSA

Periodic
Llovera i el seu Abarth, a fons en un dels trams a Mollerussa. Foto: FOTO ESPORT

Albert Llovera i el seu copilot David Uson –Àlex Haro és al Ral·li d'Argentina– amb l'Abarth Grande Punto S2000 van protagonitzar una excel·lent actuació en el 3r Ral·li Pla d'Urgell, segona prova de la Copa de Catalunya sobre terra. El pilot andorrà va ser el més ràpid de la seva categoria (GN4) i s'ha situat a la cinquena posició de la classificació absoluta de la prova a 3min 20s de l'equip guanyador, Nani Roma-Pilar Barceló (Mitsubishi Colt). Per la seva part, Joan Vinyes i Jordi Mercader (Subaru Impreza) es van veure obligats a abandonar després de patir una sortida de pista (amb bolcada inclosa) a la segona especial de la prova. Vinyes, que havia marcat el millor temps a l'especial inicial, no ha pogut seguir amb el duel pel triomf final amb Roma. Així mateix, a la cita catalana , Josep M. Membrado i Josep R. Ribolleda (Mitsubishi Lancer Evo X) van ser tercers en absolut, un triomf que dóna molta moral a una parella que agafa la competició amb terra amb respecte.

Llovera es va plantejar aquesta cita com un banc de proves de cara al Campionat d'Espanya del cap de setmana vinent a Almeria. «Crec que hem fet un ral·li molt regular. Era pràcticament la primera carrera que feia al costat del David i la prova ha estat molt positiva. Haurem de polir alguns detalls, però estic convençut que a Almeria tot sortirà bé», va dir Llovera.

Pel que fa a Vinyes, va explicar com va ser la seva bolcada: «A un dels encreuaments de la segona especial, quan el cotxe estava gairebé aturat m'he tancat massa i hem fet una bolcada, com aquell que diu a càmera lenta. Estàvem sols amb el Jordi i ha estat impossible tornar a posar el Subaru sobre les quatre rodes».

Per últim, Membrado, que va ser tercer, estava molt satisfet del seu rendiment: «Per a nosaltres és un triomf. La terra és una especialitat en la qual no tenim massa experiència i hem tingut com a rivals a veritables especialistes».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT