L'Andorra cau a Artesa i la plaça de promoció perilla

• Justo Ruíz avisa: «Ja no ens queden bales, no podem fallar més»
ARTESA DE SEGRE

Ludo rep una entrada en el duel amb el Mollerussa, el dissabte passat Foto: ÀLEX LARA

El FC Andorra va perdre ahir 2-0 al camp de l'Artesa de Segre i manté encara la segona plaça, però després de dues derrotes seguides s'ha esfumat el matalàs de punts que tenia respecte els altres equips de la zona alta.

Amb el Cervera llençat cap al títol l'equip que dirigeix Justo Ruíz ja no té més marge d'errada, tal i com va admetre el tècnic després del partit: «Ja no ens queden més bales, no podem fallar més», va avisar. La setmana vinent, sobretot, ja que vindrà a Aixovall el tercer classificat, l'Alpicat en un d'aquests duels que amb la lliga tan avançada marcarà el futur tricolor.

Després d'un primer quart d'hora de tempteig l'Andorra es va fer amb el control de la pilota en busca del gol, tot i que no va arribar amb gaire claredat a l'àrea de l'Artesa. Els locals, molt ben plantats en defensa, tampoc es van preocupar gaire d'atacar però en la segona part va canviar aquesta dinàmica. L'Andorra va buscar amb més ànsia el gol i arriscava més en defensa. Així en el minut 65 els locals van fer una contra de tiralínies que va acabar al fons de la xarxa: «Aquí ens va faltar experiència per no fer una falta tàctica que hauria evitat el gol», va reconèixer Ruíz.

L'Andorra sabia que tenia encara temps per endavant per redreçar la situació i va continuar insistint en busca d'un resultat més positiu davant un dels rivals directes de la zona alta que també busca fer-se amb la plaça de promoció d'ascens però la pilota no va entrar i en una altra contra, ja en el temps de descompte, va arribar el 2-0.