PUBLICITAT

Mig centenar d'informàtics s'interessen pel Windows 8

  • Els organitzadors del ?Geek-â-palooza' pensen repetir l'experiència
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic

Els assistents escolten atents un dels ponents, ahir, al Centre Cultural La Llacuna Foto: ÀLEX LARA

Mig centenar de tècnics informàtics i amants del món de les noves tecnologies van assistir a l'esdeveniment Geek-â-palooza per conèixer les novetats del Windows 8. L'esdeveniment, organitzat conjuntament per AndorraDotNet i l'Agrupació Virtual d'Informàtics d'Andorra, va tenir una bona rebuda del públic i va animar els seus impulsors a planificar noves jornades que contribueixin a «crear una comunitat de tècnics».

El Centre Cultural la Llacuna d'Andorra la Vella va acollir ahir el primer esdeveniment a gran escala de la comunitat d'informàtics del país. El reclam que va aconseguir atraure a més de 50 persones interessades en les noves tecnologies va ser la presentació del nou Windows 8, tot i que l'organitzador de l'esdeveniment, Lluís Franco, va assenyalar que «m'hagués agradat poder aprofundir més en alguns aspectes». Tot i així, les conferències van ser exhaustives i els ponents, internacionals i reconeguts per Microsoft com a Most Valuable Professional van compartir els seus coneixements.

A banda, es va oferir una ponència sobre un producte per administrar els ordinadors de manera remota i una xerrada de la part més professional del Windows 8, entre d'altres. Tal com va indicar l'altre organitzador, Jordi Burgos, els ponents «coneixen molt bé el producte i ho expliquen de manera molt distesa».

La valoració de l'esdeveniment va ser molt positiva. D'una banda, Franco va indicar que hi havia hagut un nivell d'assistència que «sabent que és cap de setmana, ha estat molt bo», fins i tot va valorar que «per a mi és com una festa». A més, Burgos va assenyalar que els assistents havien fet unes bones valoracions de les conferències i que hi havien assistit persones més endinsades en el món de la informàtica però també gent interessada en les noves tecnologies i que va assegurar la seva assistència en actes futurs.

CARA AL FUTUR / L'èxit d'aquest congrés els fa pensar en continuar amb les xerrades que acostumen a fer cada mes per a grups més reduïts i en repetir el Geek-â-palooza l'any vinent. D'altra banda, Burgos comença a preparar per a la tardor un altre esdeveniment semblant que se centraria en unes sessions de virtualització de servidors, «que és la tecnologia que està a l'ordre del dia», recollia l'ANA.

De fet, la voluntat dels impulsors del Geek-â-palooza és crear una comunitat de tècnics informàtics i poder compartir experiències. És per això que organitzen aquestes trobades, i que s'ofereixen per organitzar-ne altres centrades en qualsevol altre tema relacionat, sense excloure cap fabricant ni cap manera de treballar. Per això, Burgos anima a que «si algú vol proposar algun esdeveniment sobre Apple, Linux o qualsevol nova tecnologia, els ajudarem a organitzar-ho, no estem tancats a res». I és que a Andorra, opinen, és difícil crear una comunitat i reunir a la gent, però ho seguiran impulsant. 



Per a més informació consulti l'edició en paper o la font https://descargarwindows10.com/


 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT