PUBLICITAT

Garcia i Sallés guanyen dos ors en un Trofeu Vila d'alt nivell

  • Èric Risco és plata, mentre que Alda Babi i Patrik Ferreira es queden en semifinals
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Patrik Ferreira (Ordino) va caure en semifinals de la categoria de -66kg en què va vèncer Dani Garcia (Hantei) Foto: ÀLEX LARA

Dia gran per al judo andorrà, amb dues victòries absolutes per a judoques del Principat. Dani Garcia, en categoria de -66kg, i Laura Sallés, en -63kg, van aconseguir l'or en un Trofeu Internacional Vila d'Andorra la Vella que aplegava a la 21a edició i que va acollir un molt alt nivell. A més dels ors, Èric Risco va ser plata en +90kg, mentre que Alda Babi es va quedar en semifinals de -57kg, cosa que també va passar amb Patrik Ferreira en -66kg on va guanyar Garcia.

Precisament va ser Garcia qui va celebrar amb més ràbia la seva victòria contra el francès Manric Pierre. Després de superats tots els obstacles, els dos es van trobar en una final que va durar 44s, el temps que va utilitzar l'andorrà per aconseguir el triomf per ippon.

Per la seva part, Sallés, tercera d'Espanya, va derrotar la segona del campionat espanyol, Marta Pujol, per un ippon quan quedaven 2min 42s en el que va ser un combat molt dur.

Pel que fa a l'actuació de Risco en +90kg, l'andorrà va ser sancionat per manca d'atacs durant el seu duel en la final amb l'espanyol Miguel Ángel Díaz, fins que per acumulació de faltes va perdre el combat.

De la resta de participació nacional, Babi es va quedar en semifinals en -57kg i amb dolor de colze, mentre que Ferreira va tenir idèntica actuació en -66kg. No van arribar a semifinals, David Almeyda, Iván Llanos, Oriol Cervera, Alain Bonfill, Iván Garcia i Karim Nasir.

AVUI, LES CATEGORIES INFERIORS / El torneig segueix avui des de les 9.30 al mateix escenari del Joan Alay. Hoy farà en les categories cadet, mínim i benjamí, a més de pollet i mini-pollet, categories que començaran a competir a partir de les 12h00.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT