El Cevalls cau 3-1 però segueix depenent d'ell

CALAFELL

L'Andorra HC Cevalls no va poder sumar cap punt ahir en el seu desplaçament a la pista del Calafell, on va perdre per 3-1, tot i que manté les seves opcions de salvació. «Continuem depenent de nosaltres mateixos», va manifestar ahir el tècnic, Juan Sebastián.

El Calafell es va avançar en el marcador quan no havia passat un quart d'hora de joc, però abans del descans va ser Miquel Llorenç qui va aconseguir la igualada per als andorrans. Així es va acabar la primera meitat, amb una segona en què els locals de nou es van avançar, el que va provocar una veritable reacció del Cevalls, que va tenir les seves ocasions per tornar a empatar, però que per contra no va concretar. Així, de l'empat que no va arribar es va passar a un 3-1 que van encaixar a falta de dos minuts pel final. La salvació, amb tot, continua sent possible.