PUBLICITAT

Última jornada a Primera amb el títol i les dues places europees en joc

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una acció del Pidasa-Lusitans de la setmana passada a Aixovall Foto: ÀLEX LARA

Dinou jornades de lliga a Primera i el play-off pel títol arriba a l'última jornada amb un punt de separació entre els quatre grans. Tots dos partits es juguen avui a les dotze del migdia: el derbi colomenc a Alàs i el Lusitans-Matecosa a Aixovall. L'equip de Vicens Marqués és l'únic que depèn d'ell mateix per conquerir el campionat domèstic però hi ha una altra cosa clara: qui guanyi s'assegura una plaça europea. Els mòbils, per saber les incidències, treuran fum en una última jornada que es preveu apassionant.

Lluís Blanco, tècnic del Pidasa, és l'únic que té a tota la plantilla disponible «tot i que alguns acumulen cansament». El vigent campió ja està ja acostumat a conviure aquests tipus de situacions; sense anar més lluny l'any passat. «És cert, aquest és un hàndicap a favor», va dir Blanco, «però també ho és per a l'Escale la gana que té per guanyar per primera vegada una lliga».

El destí ha fet que Pidasa i Escale s'enfrontin entre ells en una situació mai vista en el futbol andorrà. «És el màxim», va exclamar el tècnic del Pidasa. El seu homòleg, Lluís Miquel Aloy, comparteix aquesta opinió i recupera un dels seus eixos del mig del camp: Víctor Rodríguez. Per contra, però, tindrà la baixa de Luís, lesionat de gravetat i a qui operen del creuat anterior el pròxim dimarts. Aloy assegurava ahir estar tranquil: «Els nervis floriran quan comenci el partit. Ens juguem tota la temporada».

En l'altre duel, el d'Aixovall, Vicens Marqués no podrà comptar amb Raya i Miguel, lesionats però sí «amb tota la il·lusió del món». El tècnic del líder va assegurar: «totes tenim el 50% d'opcions; qui guanyi tindrà la glòria i qui perdi, l'infern». El Lusitans té la millor afició de la Lliga i ell ho sap: «Tot el que sigui ajudar va bé però només val guanyar. Hi han nervis, sí, però tots quatre els tenim i serà una pena qui es quedi fora d'Europa perquè tots quatre ho mereixem».

Juli Ferreros, però li va dir la contrària: «No tenim nervis perquè portem tot el play-off amb els quatre equips en un puny. Tot el contrari, volem que comenci ja el partit». El tècnic del Matecosa no podrà comptar amb els sancionats Walter i Vicente, però recupera Varela i Kiko.

EL FC ANDORRA, A ARTESA / L'Andorra també tindrà un envit complicat, al camp de l'Artesa de Segre, quart classificat i a sis punts del segon lloc que ocupen els tricolors. El partit es disputa a les 17.15 hores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT