PUBLICITAT

La tecnològica Indra vol crear una seu corporativa a Andorra

  • Antoni Marti i Jordi Cinca van rebre ahir representants de la multinacional espanyola
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Antoni Martí i Jordi Cinca ahir amb els representants d'Indra Foto: EL PERIÒDIC

El Govern va comunicar ahir que la companyia tecnològica Indra té la voluntat d'establir una seu corporativa a Andorra. Una delegació de l'empresa, encapçalada pel director d'Administracions Públiques i Sanitat Global, Lorenzo Canales, i el Director Territorial, Jordi Marín, es va reunir ahir al matí amb el cap de Govern, Antoni Martí, i el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca. L'interès d'Indra és que la futura delegació a Andorra serveixi per abordar projectes tecnològics i de gestió tant en el sector públic com en el privat.

Els representants de la companyia, que cotitza a l'índex borsari espanyol Ibex-35, van valorar les possibilitats que brinda el projecte d'obertura econòmica i la proactivitat que demostra el Govern per fer fructificar la col·laboració. A partir d'aquest compromís, la intenció de la multinacional espanyola és aconseguir nous projectes tecnològics. El cap de Govern, Antoni Martí, va considerar que l'interès d'Indra evidencia que Andorra té potencial per captar inversió estrangera i, sobretot, empreses que aportin alt valor afegit i posin les bases per desenvolupar nous sectors d'activitat. I va afegir que Indra és una companyia de referència en la prestació de serveis per a múltiples sectors entre els quals va citar el de les telecomunicacions, l'energia i la indústria, els serveis financers, l'administració pública, la sanitat o el transport.

Indra és una companyia global de tecnologia, innovació i talent, líder en solucions i serveis d'alt valor afegit, que opera en 118 països i compta amb més de 36.000 professionals a nivell mundial. L'any passat, les vendes del grup van ascendir als 2.688 milions d'euros. Indra també és la segona companyia europea del sector tecnològic per inversió en I+D, amb prop de 500 milions d'euros invertits en els darrers tres anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT