PUBLICITAT

El Comú d'Ordino recapta 5.754 euros per a AINA

  • Es van vendre 30 pintures premiades al concurs parroquial i diversos vins
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Un moment de la subhasta benèfica Foto: COMÚ ORDINO

El Comú d'Ordino lliurarà 5.754 euros a la casa de colònies Aina de Canillo pel seu projecte Cap nen sense colònies. La xifra es va recaptar dijous durant la 13a edició de la subhasta benèfica, en què es van vendre 23 obres de les 30 pintures que hi havia exposades a la sala de reunions del Centre Esportiu d'Ordino. La recaptació pels quadres venuts va ascendir a 5.450 euros, i pel que fa als vins de col·lecció, dels quals només un es va quedar sense comprador, es van recaptar 304 euros. La sessió, que va tenir com a moderador l'artista Faust Campamà, va comptar amb una vintena de participants i es va allargar durant dues hores.

Les obres eren totes premiades –tercers premis, premis especials i accèssits– al Concurs de pintura de la parròquia, i les ampolles de vins i licors van ser cedides per diferents establiments col·laboradors d'Ordino i Andorra en general. En total es subhastaven 30 pintures amb preus de sortida entre els 75 i els 250 euros, i 13 ampolles a partir de 16 euros i fins a 127 euros. Les dites de la subhasta eren de 12 euros –en els imports de 60 a 179 euros–, de 30 euros –entre els 180 i els 299 euros– i de 60 euros a partir de 300 euros.

Aquesta 13a edició de la subhasta benèfica, esdeveniment de caràcter biennal compromès amb la cultura i la societat, que en aquesta ocasió revertirà en una entitat nacional com és AINA, la casa de colònies canillenca que porta a terme una labor pedagògica i cultural amb els infants del país, referent per a molts. Amb el lema Cap nen sense colònies es volia intentar superar la recaptació de la passada edició, quan es van aconseguir 4.633 euros, i l'objectiu es va assolir abastament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT