PUBLICITAT

L'Hotels Plaza rep el líder en busca d'una plaça de ?play-off'

  • El duel és a les sis i com aperitiu hi ha el Nacional de judo a l'Alay
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

No hi ha dubte de que l'atracció d'avui és el futbol sala, amb un partidàs. L'Hotels Plaza rep a les 18.00 hores el líder, l'Oxipharma de l'ex tricolor Paulinho, en busca d'assegurar-se una plaça per disputar el play-off d'ascens. Abans i com aperitiu, l'Alay acollirà els Nacionals de judo (15.30). Una tarda complerta.

FUTBOL SALA - Tres punts vitals per als dos equips.

Falten quatre jornades perquè acabi la fase regular en la Segona Divisió i l'Hotels Plaza es troba a onze punts de la zona de descens. Amb la permanència virtualment assegurada l'equip de Xavier de la Rosa busca una plaça de play-off d'ascens que de moment té. El tall està cinc punts per sota i això vol dir que guanyant avui (18.00 hores, Poliesportiu) el segon objectiu serà també una relitat. Davant, però, hi ha el líder, l'Oxipharma de Paulinho, que té el Manzanares a tres punts amenaçant la plaça d'ascens directe a Honor.

JUDO - Cap de setmana de quimonos i claus

Es preveu, per tant, un duel sense treva i el club s'ha movilitzat perquè hi hagi ple a les graderies. Emil, tot i estar tocat, jugarà.

DIUMENGE, FUTBOL - La lliga, en joc i l'Andorra a Artesa

L'Alay acollirà durant aquest cap de setmana els Nacionals de judo. Avui competeixen els júniors i sèniors a partir de les 15.30 hores i les finals són a les 18.00. Demà a partir de les 9.30, la resta de categories de la base.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT