PUBLICITAT

Medichem mostra interès per instal·lar un laboratori al país

  • Marti diu que és un «exemple» del tipus d'empresa que es busca amb l'obertura
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Diferents mostres de medicaments Foto: EL PERIÒDIC

El grup Corporación Medichem ha traslladat al Govern la voluntat d'instal·lar un laboratori farmacèutic a Andorra a través d'una carta d'intencions. Així ho va informar ahir l'Executiu en un comunicat en el que revela que una delegació de l'empresa es va reunir ahir amb el cap de Govern, Toni Martí, per expressar-li la intenció d'establir-se al Principat d'Andorra. En aquest sentit, Martí ha garantit el ple suport del Govern al projecte ja que considera que representa un «exemple» del tipus d'empresa que es busca amb l'obertura econòmica.

El cap de Govern ha posat a disposició de l'empresa els serveis de l'agència Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI) i del departament de projectes estratègics del Govern. Precisament ha estat aquest departament, que encapçala Josep Maria Missé, qui ha pilotat les converses amb el grup farmacèutic.

Contactes / Segons informa el Govern, els primers contactes amb l'empresa, a través del ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, van tenir lloc el passat mes de novembre. Des de llavors s'ha mantingut un diàleg permanent en el que també ha participat la ministra de Salut i Benestar Social, Cristina Rodríguez, que ha desembocat en la formalització per escrit de les intencions de l'empresa.

Medichem és una empresa de capital espanyol amb seu a Barcelona, dedicada al desenvolupament i fabricació de principis actius per al sector farmacèutic. La corporació, que desenvolupa la seva activitat internacionalment, té com a pilars la fàbrica de Celrà (Girona), el laboratori d'I+D al Parc Científic de Barcelona i la fàbrica de Malta, que va iniciar la seva activitat el 2006.

Medichem és una empresa de capital espanyol amb seu a Barcelona, dedicada al desenvolupament de processos i fabricació de principis actius per al sector farmacèutic mundial des del 1972. El seu model de negoci es desenvolupa al voltant dels seu partners, oferint productes de qualitat i en el moment oportú sempre respectant escrupolosament la propietat intel·lectual. Això només es pot aconseguir, segons la corporació, «gràcies a la mentalitat creativa del nostre equip, que constitueix la veritable clau de l'èxit». Els seus partners són principalment empreses de medicaments genèrics i companyies farmacèutiques de tot el món.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT