PUBLICITAT

Nous cursos d'informàtica ideats per a la gent gran

  • La Fundació Crèdit Andorrà els iniciarà a partir del proper dilluns
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Fundació Crèdit Andorrà iniciarà a partir del proper dilluns una nova edició dels cursos que organitza per ensenyar a la gent gran a familiaritzar-se amb les noves tecnologies.

Es tracta de tres cursos d'informàtica, des del nivell inicial a l'avançat, i de dos cursos de fotografia digital. Les activitats permeten iniciar-se i aprofundir en el coneixement de les eines informàtiques, tenen una durada d'uns dos mesos i formen part del calendari d'activitats a l'Espai, el centre social de la Fundació Crèdit Andorrà.

Les persones interessades a participar en algun d'aquests cursos poden fer la seva inscripció a les mateixes instal·lacions de l'Espai (C/ Josep Viladomat, 17, 1r, d'Escaldes-Engordany) o bé a través del telèfon 86 80 25. Les inscripcions estan obertes.

El curs d'iniciació a la informàtica permet conèixer l'ordinador, familiaritzar-se amb l'entorn de Windows i escriure utilitzant el processador de textos Word.

El segons curs, el d'ampliació d'informàtica, endinsa l'alumne en l'univers d'Internet, facilitant les tècniques de navegació i la recerca d'informació avançada. Introdueix també en altres programes creatius de l'entorn Windows.

Avançat / El tercer curs d'informàtica, l'avançat, ensenya eines indispensables en la gestió de bases de dades i del full de càlcul, així com en la confecció de gràfics. Pel que fa als dos tallers de fotografia digital, permeten aprendre com tractar les imatges amb el programa Photoshop. Hi ha dos nivells: el d'iniciació i l'avançat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT