PUBLICITAT

Feliços per l'ascens, tristos perquè acaba un any gloriós

  • El River visita avui la pista del Barça B en l'últim partit a la LEB Plata
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

El River Andorra afronta aquesta nit a la pista del Barça B (21.00 hores) el darrer partit de la campanya 2011-2012 i el sentiment de la plantilla i el cos tècnic és doble, segons va transmetre Joan Peñarroya: «Per una banda estem feliços perquè hem assolit l'objectiu de l'ascens i per l'altra estem tristos perquè és l'últim entrenament junts i l'últim partit d'un any fantàstic. Hem estat molt a gust durant tot l'any i estem agraïts a tothom», va dir l'entrenador.

Amb el títol de campions i l'ascens al sac i ben lligats Peñarroya va admetre que el duel no es presenta fàcil davant un equip que, tot i ser filial, manté les opcions d'accedir al play-off i anirà a totes: «Que nosaltres ja hàgim assolit l'objectiu i que ells no és evident que pot influir alhora de competir. La intensitat en els nostres entrenaments ha baixat inevitablement però no dubteu que si estiguéssim lluitant per l'ascens tot seria diferent», va admetre. Tot i així Peñarroya té el triomf sempre al cap i així ho va exposar: «Al setembre ens vam comprometre a ser sempre competitius i buscarem guanyar l'últim partit». Davant tindrà un filial blaugrana ple de talents, com Josep Pérez o Joan Creus, que ja han debutat a les ordres de Xavi Pasqual.

Edu Jiménez, un dels pilars de l'ascens, va admetre que li «encantaria» formar part del projecte del River a LEB Or i va admetre que al vestidor hi ha incertesa sobre el futur: «És normal. No sabem qui seguirà i qui no i s'està apropant el punt i final a un any per recordar...».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT