PUBLICITAT

Illa Carlemany rep el guardó com a millor centre comercial petit d’Europa

  • Illa Carlemany tindrà l’oportunitat de representar Europa a la competició a nivell mundial ICSC VIVA Best-of-the Best Award.
19042012_icsc1
Estanislau Sangrà, en representació de la promotora, va recollir el premi. Foto: ICSC
El centre comercial Illa Carlemany ha estat guardonat amb el premi de millor centre comercial d'Europa de mida petita (menys de 20.000 metres quadrats). El centre havia passat a la final del concurs en aquesta modalitat, juntament amb el centre comercial Schlosshoefe-Oldenburg, d'Alemanya, i el Shopping Centre Vleuterweide d'Utrecht, a Holanda. El premi, que atorga el Consell Internacional de Centres Comercials (International Council of Shopping Centers – ICSC), ha estat recollit aquest dimecres a la tarda a Berlín per Estanislau Sangrà, en representació del promotor, durant la gala 2012 European Shopping Centre Awards. També hi ha assistit Arcadio Gil, dissenyador conceptual  i consultor del projecte del centre comercial, i Lorenzo Abella, gerent. Gràcies a aquest guardó, Illa Carlemany tindrà l’oportunitat de representar Europa a la competició a nivell mundial ICSC VIVA Best-of-the Best Award. El lliurament d'aquests premis internacionals es farà el maig de 2013 a Nova York.
Illa Carlemany ha estat premiat com a millor centre comercial petit d’Europa. El jurat, que va visitar illa Carlemany el passat 13 de març per valorar la candidatura, es va reunir amb els arquitectes, la propietat i la gerència. Els aspectes que han valorat han estat la ubicació i la integració a l’entorn, l’aprofitament dels espais, el disseny, la varietat de l’oferta, els serveis, el pàrquing, i també altres aspectes relacionats directament amb la gestió.

El premi ha estat recollit per Estanislau Sangrà d’illa Carlemany que ha manifestat que 'aquesta és una gran oportunitat per mostrar-se al món, per demostrar que treballant de valent, buscant fórmules imaginatives i innovant es pot aconseguir un reconeixement d’aquest caire que beneficia al centre i al país'.

El lliurament de premis s’ha fet en el marc de l'ICSC European Conference, que se celebra entre el 18 i el 20 d’abril a Berlín, i que inclou col·loquis, xerrades d’experts de tots els àmbits del comerç i exposició de casos i visites a centres comercials de la zona.

Cada any, l’ICSC premia els millors equipaments comercials o d’entreteniment del continent. Als European Shopping Center Awards de 2012, on hi han participat 35 centres comercials, hi han aspirat projectes inaugurats o reformats entre l’1 de juliol de 2009 i el 30 de juny de 2011. Els premis contemplaven quatre categories: tres per a centres nous (petits fins a 20.000 metres quadrats, mitjans entre 20.000 i 40.000 metres quadrats, i grans per a més de 40.000 metres quadrats) i una més per a espais rehabilitats o ampliats.

Aquest és el segon reconeixement que el centre comercial recull enguany. El passat mes de març illa Carlemany va recollir el segon premi dels guardons Rombos de Publicitat Gràfica que atorga la Vanguardia amb la campanya de rebaixes d’hivern Puja que rebaixem’ creada per l’agència de publicitat la Sencilla.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT