PUBLICITAT

Aprovada la modificació de la Llei qualificada del matrimoni

  • El parlament ha aprovat un suplement de crèdit per fer front a les despeses de pavimentació suplementàries de l'any 2011 per un import de 195.000 euros

19042012_cg

El Consell General. Foto: ANA
El Consell General d'aquest dijous s'ha iniciat amb l'aprovació per unanimitat de la modificació de la Llei qualificada del matrimoni. Tant el Govern com els dos grups parlamentaris han destacat la importància dels canvis introduïts, que permeten agilitzar les mesures provisionals d'un procés de separació, relacionades amb la guàrdia i custòdia dels infants, les pensions i el règim de visites, i insten la Batllia a prendre les decisions en un termini ràpid de temps.
D'altra banda, el parlament ha aprovat un suplement de crèdit per fer front a les despeses de pavimentació suplementàries de l'any 2011 amb motiu de la finalització de diverses obres, per un import de 195.000 euros. En aquest punt, el ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, ha posat de manifest que des de l'any passat la partida destinada a pavimentació de carreteres és inferior a la necessària. En aquest sentit, ha destacat que caldria una inversió anual de 4,5 milions d'euros mentre que el 2011 només s'hi van destinar 3 milions i enguany la partida ha disminuït fins als 2,7. 

El Consell també ha aprovat l'adhesió d'Andorra al Conveni del Consell d'Europa per la protecció dels nens i nenes contra l'explotació sexual i l'abús sexual.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT