PUBLICITAT

El Pas de la Casa renovarà la seva entrada de cara a la tardor

  • L'Executiu licita les obres amb un pressupost estimat de 286.000 euros
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'actual entrada de la duana del PAS Foto: SFG

El Govern posa en marxa la licitació dels treballs per reordenar i embellir la zona de l'antiga duana del Pas de la Casa. Així es va decidir en el Consell de Ministres. Amb un pressupost estimat de 286.000 euros, s'enderrocarà la marquesina de control de mercaderies i la caseta de control de passaports que es feien servir abans de comptar amb les noves instal·lacions. També es prolongarà la illeta enjardinada i es crearà un espai d'esbarjo i una zona d'aparcament d'autobusos. Segons va informar el ministre portaveu del Govern, Jordi Cinca, les obres començaran al juny i tindran un termini d'execució de tres mesos.

El Pas de la Casa comptarà amb una entrada totalment renovada de cara a la propera tardor. Aquest mateix dimecres s'ha aprovat la licitació dels treballs per embellir i reordenar la zona, ja que el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Alcobé, va argumentar que es tracta de la porta d'accés a Andorra per França i que cal millorar-ne la imatge actual, informa l'ANA.

Les obres a realitzar són principalment l'enderroc de les instal·lacions antigues, que han patit un deteriorament a causa del pas del temps en desús. Així, s'eliminarà tant l'antiga caseta de revisió de passaports com la zona de revisió de mercaderies. L'embelliment de la zona es farà prolongant la illeta enjardinada per homogeneïtzar la zona de la mitjana de la CG2, creant un espai d'esbarjo amb zones enjardinades i mobiliari urbà, i instal·lant una nova barana. A més, s'ampliarà l'enllumenat i la senyalització vertical i horitzontal de la zona i es crearà una zona d'estacionament per a autobusos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT