PUBLICITAT

De la Riva torna a fer taules i es queda a un punt de la part alta

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Raül Garcia, concentrat en la partida contra Cantabrana, ahir. Foto: ESCACSANDORRA.COM

Òscar de la Riva va tornar a fer taules ahir en la quarta ronda de l'Open Internacional d'Andorra i s'ha quedat a un punt de la part més alta de la taula en una jornada en la qual nou dels dotze que estaven invictes van punxar.

Kevin Spraggett ha estat el primer en aconseguir la victòria en una complicada partida on sempre ha dut la iniciativa contra el francès Clovis Vernay, Hamdouchi ha hagut de lluitar bastant més per poder superar el rus Vasilij Gagarin i el vigent campió del torneig, el gran mestre francès Romain Edouard, es va imposar al mestre internacional Alexander Ipatov després de cinc hores de joc per afegir-se al grup que colidera la prova a falta de cinc jornades perquè acabi la competició.

El grup perseguidor amb tres punts i mig està compost per vuit jugadors entre els quals destaquen els caps de sèrie Lazaro Bruzón, Axel Delorme i Cedric Paci, que ahir van entaular.

De la Riva i 31 jugadors més formen el següent grup, amb tres punts. El número u andorrà, amb peces negres, no va poder vèncer l'italià Roberto Mogranzini; el gran protagonista tricolor ha estat Raül Garcia, que també se situa en el tercer ordre de la classificació en superar amb claredat l'espanyol Alejandro Cantabrana.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT