PUBLICITAT

El gos detector de bitllets Arris permet intervenir 12.000 euros

  • Durant la mateixa jornada s'intercepten més de 1.000 paquets de tabac
EL PERIÒDIC
LA FARGA DE MOLES

Periodic
El gos Arris, el dia de la seva presentació. Foto: TONY LARA

La Guàrdia Civil va intervenir dimarts passat un total de 12.000 euros a la duana de la Farga de Moles, gràcies a la intervenció del gos detector de bitllets Arris, que treballa a la frontera des de fa unes setmanes. L'actuació es va produir a les dotze del migdia durant la inspecció a un Audi amb matrícula espanyola. A l'interior de l'abric del conductor hi van trobar 13.000 euros. El propietari va resultar ser E.L.M., de 53 anys i veí de Barcelona.

L'home va continuar el viatge amb mil euros en concepte de mínim de supervivència, i la resta dels diners va quedar a disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de capitals i Infraccions Monetàries del Banc d'Espanya. Per tot plegat, es va aixecar acta per la comissió d'una infracció a la normativa sobre el blanqueig de capitals.

Mil paquets de tabac / El mateix dia de l'actuació del gos detector Arris, la Guàrdia Civil va decomissar 1.010 paquets de tabac de la marca Winston valorats en 4.141 euros. El decomís es va produir a les 13 hores a la duana de la Farga de Moles, quan els agents van localitzar la mercaderia als laterals de la zona de càrrega d'una furgoneta Ford Transit que conduïa J.F.M., de 52 anys i veí de Barcelona. Per tot plegat, es va aixecar acta d'infracció a la Llei de repressió del contraban i tant el tabac com el vehicle van quedar a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT