PUBLICITAT

L'entrenadora del femení Wanaka, tampoc no seguirà

  • Acabarà la temporada amb el club i el combinat i després serà desvinculada
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Wanaka (jaqueta negra) celebra amb l'equip el títol del curs passat Foto: VPC

El cas de Wanaka Broad, dóna del ja ex entrenador dels Isards i el VPC, també serà desvinculada del rugbi andorrà una vegada acabi la temporada., a finals del juny vinent.

El cas és que Wanaka no venia fitxada fa una temporada i mitja quan va aterrar a Andorra de la mà de l'australià i aprofitant que ella també tenia el títol d'entrenadora i els coneixements suficients li van oferir la possibilitat de dirigir els femenins del club i la selecció.

Ara, una vegada Michael sap que acaba el seu cicle al càrrec dels dos masculins, també deixa de tenir sentit que ella continui, tot i que les dues entitats estan més que satisfets amb la feina feta. Al contrari que en nois, el club no té pensat cap recanvi per a Wanaka però encara té temps per endavant per trobar-li un relleu.

DOS FRONTS OBERTS / L'equip femení, que està en la zona mitja de la taula en el grup Grand Sud de la 3a divisió femenina a set, encara ha d'afrontar el tram final de la temporada i a nivell de seleccions el combinat de set ha de jugar la segona setmana de juny la fase de classificació en el grup A per a la Copa del Món del 2013 contra Àustria, Dinamarca, Croàcia, Bòsnia i Gal·les.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT