PUBLICITAT

El PS critica els augments de sou i les noves contractacions

  • Els socialdemòcrates asseguren que s'estan duplicant despeses
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Malgrat que el Consell de Comú d'ahir va ser plàcid i sense excessives crítiques per part de la minoria, va ser en la roda de premsa posterior quan el Partit Socialdemòcrata va carregar contra la cònsol, assegurant que des que s'ha iniciat el mandat «només veiem augments de salari i noves contractacions», a paraules de Josep Vila.

En relació als augments de salari, Vila es referia als canvis en les graelles de sous dels consellers, mentre que per a les noves contractacions van fer referència al departament de Comunicació. Segons el PS, s'està pagant a l'Agència de Notícies Andorrana per fer el butlletí comunal, però a la vegada s'ha contractat a una assessora externa per a elaborar-lo. «És aquí on es pot estalviar, s'estan duplicant despeses», va assegurar Vila.

A més a més, «a cada junta de Govern estem veient noves contractacions, en forma d'eventuals, una situació que ens preocupa», va exposar Vila.

la resposta de ferrer / La cònsol Rosa Ferrer va ser clara i contundent a l'hora de respondre a les acusacions dels socialdemòcrates. «L'esforç de contenció que s'està fent en l'actualitat és el mateix que el d'abans», va manifestar, i va emplaçar als socialdemòcrates a fer una valoració «al final, durant el tancament de comptes d'aquest 2012».

Finalment, Torralba va posicionar-se també amb Ferrer i va assegurar que fer subcontractacions sense augmentar la plantilla de funcionaris «és el millor camí ja que es pot rescindir». Per a fer qualsevol valoració, «ens esperarem a veure els resultats» de les subcontractacions, va cloure.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT